Workshop: Kom i gang med React

Hvordan kommer jeg i gang med React?

Du vil trene opp deg og ditt team i React. Men hvor skal man starte? Å lære seg på egen hånd er mulig, men tidskrevende. Det finnes et overveldende tilbud av artikler, tutorials, bøker og kurs, som gjør det vanskelig å vite hva man skal velge.

Tutorials og artikler kan være utdaterte, og mange har sine egne metoder for hvordan man løser et spesifikt problem. Ofte kan man trenge å lese flere artikler skrevet av ulike forfattere for å danne sin egen oppfatning av hva som er best practice.

Et resultat kan bli at du ender opp med å bruke den teknologien du allerede kan - istedenfor React.

Hvorfor React?

Det finnes mange fordeler med å utvikle din applikasjon i React.

Dere kan være i gang med React-koding - allerede neste uke!

Workshop: Kom i gang med React

Lær deg grunnleggende React med min workshop!

Jeg kommer til å lære deg og ditt team hvordan man bygger en komplett React applikasjon. Vi går igjennom det skritt for skritt. Du lærer deg blant annet:

Hvor: Osloregionen. I deres lokaler, eller eksternt. Etter deres ønske.
Tid: Workshopen varer i 2 timer.
Pris: Ta kontakt

Når du er ferdig med kurset har du kunnskap om de viktigste områdene i React, og har et solid utgangspunkt for å fordype deg og starte utviklingen av en React applikasjon.

Om din instruktør

Mitt navn er Jakob Lind. Jeg har jobbet profesjonelt som utvikler i Oslo i 9 år, og har de siste 6 årene fokusert på frontendutvikling. Jeg har en master i IT fra Chalmers i Gøteborg.

Jeg verdsetter

Jeg bruker mye tid på å holde meg oppdatert for å kunne velge rett teknologi for de prosjektene jeg jobber med. Jeg skriver artikler om React som jeg publiserer på blog.jakoblind.no

jakob@jakoblind.no
http://no.linkedin.com/in/jakoblind/
@jakoblind
@karljakoblind